Ecologisch schoonmaakmiddel

Een ecologisch schoonmaakmiddel kopen is om allerlei redenen een goede keuze. Het dringt bijvoorbeeld de plasticsoep terug. Zowel bedrijven als particulieren werken met de Blinky-Ecotab omdat zij deze en andere voordelen zien.

Je ontziet schoonmaakpersoneel

Heb je er wel eens over nagedacht hoeveel schadelijke chemicaliën je inademt tijdens het schoonmaken? Of hoeveel je via de huid binnen krijgt als je je arm in een emmer sop steekt?

Met de Blinky-Ecotabs als schoonmaakmiddel zorg je goed voor jouw schoonmaakpersoneel. Het handvat van de spuitfles heeft een ergonomische vorm en de Ecotabs zijn lichtgewicht. Dit vermindert fysieke klachten en beperkt zo het ziekteverzuim. En dat scheelt weer flink in de kosten.

Je ontziet het milieu

Gewoon schoonmaakmiddel zit bomvol schadelijke chemicaliën. Ook de wergwerp plastic verpakkingen trekken een zware wissel op het milieu. Met Blinky-Ecotabs draai je het om. Je schaadt het milieu niet, maar ontziet het juist:

  • 100% milieuvriendelijke grondstoffen
  • Verpakt in een voorgedoseerde tablet in poedervorm. Die verpakking is van 100% biologisch afbreekbaar PVA-plastic en volledig oplosbaar in water
  • Transport in tassen en dozen van 100% composteerbaar materiaal
  • Vrij van dierlijke grondstoffen, en dus halal, koosjer en vegan
  • Niet getest op dieren