Voor zakelijk en particulier

Onze oplossing is beschikbaar voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Zakelijk

Hoeveel flessen plastic wegwerpverpakkingen schoonmaakmiddel gaan er bij jouw bedrijf doorheen per maand? Hoeveel kilo tillen de schoonmakers aan flessen, en wat ademen ze in aan schadelijke stoffen?

Vanaf 2021 is iedere grote organisatie of bedrijf verplicht milieuverantwoord te ondernemen. Dit geldt ook voor de schoonmaak. Bedrijven die Blinky-Ecotabs gebruiken zitten op dat laatste punt goed. Ze zien de voordelen voor mens, milieu en portemonnee.

Wil jij ook goed zorgen voor gezondheid, milieu en personeel en niet teveel betalen voor schoonmaakmiddelen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Vertel ons hoeveel en vaak wordt schoongemaakt en wij berekenen jouw besparing.

Particulier

Thuis schoonmaken met een duurzaam verantwoord schoonmaakmiddel? Met de Blinky-Ecotabs zit je goed. In de supermarkt kom je allerlei ecologische schoonmaakmiddelen tegen, maar niet de Ecotab. Dat vonden wij jammer, want het is een product van topkwaliteit.

Daarom brengen wij het van de groothandel naar jouw gootsteenkastje. Blinky-Ecotabs zijn in Nederland verkrijgbaar via een select aantal partijen. We willen namelijk dat ook iedereen thuis ecologisch verantwoord kan schoonmaken.